Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom Friso?

Friso® NOVAS™ Signature Milk - Hoge kwaliteit melkpoeder

Nederlandse Zuivel: Onze Gouden Standaard voor Melkpoeder

Nederlandse zuivel staat al lang bekend om zijn voortreffelijke kwaliteit. De weelderige weilanden van Nederlandse boerderijen en het gunstige klimaat maken Nederland ideaal voor zuivelproductie. Deze boerderijen spelen een cruciale rol in de Europese zuivelmarkt en genieten wereldwijd respect. NOVAS™ melk, geproduceerd in Nederland met hoogwaardige melk van onze eigen boerderijen, zit boordevol essentiële voedingsstoffen en behoudt zijn versheid, wat de hoge kwaliteitsnormen handhaaft die synoniem zijn aan Nederlandse zuivel.

Nieuw Friso® Gold, gemaakt met NOVAS™ Signature Melk

Natuurlijk Kleine Moleculen met Zachte Structuur

Onze nieuwe en verbeterde formule voor Friso® Gold is gemaakt met NOVAS™ Signature Melk, geproduceerd en samengesteld in Nederland. Het bevat geen toegevoegde sucrose of smaakstoffen. Het bevat van nature kleine moleculen en heeft een zachte structuur. Bovendien bevat het essentiële voedingsstoffen* om de groei en ontwikkeling van uw kind te ondersteunen**.

* Zoals alle opvolgmelk
**  Zink is belangrijk voor de normale groei en de vitamines A, C & D hebben een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen.

De Nederlandse Zuivelindustrie: Meer dan 150 Jaar Zuivelexpertise

Met meer dan 150 jaar zuivelexpertise kunnen we putten uit onze uitgebreide ervaring en kennis om de ideale voedzame omgeving te creëren voor de productie van hoogwaardige melk.

Speciaal Geselecteerde Koeien

Elke druppel van onze melk begint bij onze koeien, zorgvuldig geselecteerd door onze boeren op basis van gezondheid, melkkwaliteit en melksamenstelling. Met neksensoren monitoren onze boeren de gezondheid van elke koe nauwlettend, zoals hun genomen stappen, rusttijden en voedselopname. Dit uitgebreide proces optimaliseert het welzijn van elke koe, essentieel voor de consistente productie van hoogwaardige NOVAS™ Signature Melk.

Op Maat Gemaakte Voeding Aangepast aan de Nutriëntbehoeften van Elke Koe

Onze boeren bereiden met zorg het voer voor elke koe op basis van hun fysiologische toestand en analyseren de macronutriënten samenstelling van hun melk om te voldoen aan hun voedingsbehoeften. Elke koe krijgt een gebalanceerd en op maat gemaakt dieet dat onder andere bestaat uit roggegras en maïs, geteeld op onze boerderijen. Dit is een van de vele kwaliteiten waarmee NOVAS™ Signature Milk zich onderscheidt van andere melkproducten.

Hoogwaardige NOVAS™ Signature Melk met Unieke Kenmerken

Geen Toegevoegde Sucrose

Geen Toegevoegde Sucrose

De goedheid en behoudt van natuurlijke voedingsstoffen*, zonder toegevoegde sucrose.
*refereert aan melkeiwit.

TrackEasy

TrackEasy

Met TrackEasy kunt u de volledige reis van de melk volgen, van de bron tot aan uw product, en zorgen dat het echt, veilig om te consumeren en van hoge kwaliteit is.

Luchtdicht

Luchtdicht

Verbeterde luchtdichte beschermingsdeksel om uw melk vers te houden en rommelvrij.