Overslaan en naar de inhoud gaan
Belangrijke informatie
Borstvoeding is de beste voeding voor een gezonde groei en ontwikkeling van je kindje. De eerste zes maanden wordt geadviseerd om enkel borstvoeding te geven. Vanaf zes maanden wordt aangeraden om naast borstvoeding ook andere voedingsmiddelen aan te bieden. Goede voeding van de moeder draagt bij aan de kwaliteit van borstvoeding. Het is mogelijk dat introductie van flesvoeding, of andere aanvullende voeding en dranken een negatief en onomkeerbaar effect op borstvoeding kan hebben. Indien je problemen ervaart bij het geven van borstvoeding of overweegt over te stappen op flesvoeding, denk dan aan de financiële en sociale implicaties en overleg met een arts of consultatiebureau. Volg altijd de bereidings- en bewaarinstructies van flesvoeding. Onzorgvuldig gebruik kan namelijk gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.
campaign-featured-banner-naturescience

Het resultaat van natuur en wetenschap

Website-duo-packshot---leef

FRISO BEZORGSERVICE

Via www.leef.nl/friso kan je jouw vandaag voor 16.00 bestelde producten morgen al in huis hebben.

FRISO KINDER- EN BABYVOEDING VAN FRIESLANDCAMPINA

Friso is één van de vertrouwde merken kindervoeding voor veel Nederlandse gezinnen met jonge kinderen. Friso is het premium merk kindervoeding van FrieslandCampina.

Je kindje ervaart elke dag nieuwe dingen. Dit is de beste manier om te leren. Met juiste voeding en jouw steun als ouder, ontwikkelt je kindje zich zodat jullie elke dag weer samen nieuwe dingen kunnen ontdekken.
Het Friso assortiment bestaat uit Frisolac 1, Friso 2 (6-10 maanden) en Friso 3 (vanaf 10 maanden)

De melk van Friso is afkomstig van onze eigen melkveehouderijen waar onze leden-melkveehouders zich inzetten voor een natuurlijke, voedingsrijke omgeving voor hun koeien. Van de kwaliteit van de bodem tot het voer bestaande uit raaigras en maïs; op de boerderij wordt aan alles speciale aandacht besteed. Een goede basis is immers essentieel voor de productie van kwalitatieve melk.