Overslaan en naar de inhoud gaan
Belangrijke informatie
Borstvoeding is de beste voeding voor een gezonde groei en ontwikkeling van je kindje. De eerste zes maanden wordt geadviseerd om enkel borstvoeding te geven. Vanaf zes maanden wordt aangeraden om naast borstvoeding ook andere voedingsmiddelen aan te bieden. Goede voeding van de moeder draagt bij aan de kwaliteit van borstvoeding. Het is mogelijk dat introductie van flesvoeding, of andere aanvullende voeding en dranken een negatief en onomkeerbaar effect op borstvoeding kan hebben. Indien je problemen ervaart bij het geven van borstvoeding of overweegt over te stappen op flesvoeding, denk dan aan de financiële en sociale implicaties en overleg met een arts of consultatiebureau. Volg altijd de bereidings- en bewaarinstructies van flesvoeding. Onzorgvuldig gebruik kan namelijk gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.
Manager _ Desktop

 

Samen groeien we groot

 

Samen groeien we groot

De vrijheid om zelf te ervaren en te ontdekken

Een culinair recensent, dierenarts of een influencer word je niet zomaar. Daar heb je heel veel voor nodig. Een beetje onderzoeken, uitproberen, leren, ervaren en papa en/of mama natuurlijk. Hoe meer je zelf ontdekt en samen ervaart; hoe groter we samen groeien. Als kind én als ouder.

Friso is terug!

Ook kindervoeding maak je niet zomaar. Met onze 150 jaar aan Nederlandse zuivel expertise weten we wat belangrijk is voor je kindje. Friso zorgt voor een optimale basis om de wereld te ontdekken! Want hoe werkt zo'n telefoon nou eigenlijk? En zijn hondenbrokken lekker? En wat betekenen die belangrijke papieren van papa eigenlijk? Genoeg te ontdekken en beleven.

Waar natuur en wetenschap samenkomen!

Wist je dat Friso helemaal in Nederland gemaakt wordt? Als enige kindervoeding producent hebben wij de gehele keten van begin tot einde in eigen handen. De Nederlandse koeien van onze FrieslandCampina boeren krijgen de beste voeding zodat hun melk boordevol goede voedingsstoffen zit. Deze melk vervoeren we met onze eigen vrachtwagens naar onze productielocatie. Daar wordt de melk verwerkt, verrijkt en daarna verpakt. Van gras tot glas noemen we dat, lekker betrouwbaar en volledig in Nederland geproduceerd.

Waarom Friso voor jouw kindje?

GOS & DHA & Vitamine D
Geen toegevoegde smaakstoffen
TrackEasy
Easylid
GOS, DHA, Vitamine D

GOS & DHA & Vitamine D

DHA & Vitamine D; klinkt ingewikkeld, maar dit zijn vetzuren en vitaminen die er wettelijk in opvolgmelk moeten zitten. Dus zitten ze vanzelfsprekend ook in die van ons. Wij voegen daar de voedingsvezel GOS nog aan toe.

Friso_LN25-ICONS_2x

Geen toegevoegde smaakstoffen

Onze producten maken we zo natuurlijk mogelijk en dat geldt ook voor de smaak. Daarom voegen we geen smaakstoffen toe, zodat de opvolgmelk gewoon lekker en puur blijft.

TrackEasy

TrackEasy

TrackEasy; alle Friso blikken hebben TrackEasy. door de QR code te scannen zie je precies welke reis de melk heeft afgelegd voordat hij in jouw keukenkastje is beland. Lekker transparant en veilig.

Friso_LN25-ICONS_2x

Easylid

Easylid; Dat maakt het makkelijk. Een deksel met daarin een maatschepje, een handig randje om het poeder af te strijken en een plek om het schepje hygiënisch op te bergen. En natuurlijk een goed afsluitbare deksel. Zo blijft het poeder vers.